EN | NL
MENU

Ouders op Zuid

Dit programma, voorheen onder de naam ‘ouderbetrokkenheid’, is inmiddels gegroeid naar zes subprogramma’s. Het is een programma in opbouw. Bij enkele onderdelen ligt de leiding bij een promovendus, bij enkele andere onderdelen (waar de bemensing vooral met studenten gerealiseerd wordt) ligt de leiding bij de programmaleider zelf. De belangstelling en waardering voor dit onderdeel groeit merkbaar. Zo is de lector onlangs genomineerd voor een prijs voor onderzoek op het terrein van onderwijs.

Inmiddels zijn er onder deze CoP drie subCoP's ontwikkeld: 

 Op 11 juni 2015 heeft de lector Mariëtte Lusse een openbare les gegeven over haar onderzoek naar ouderbetrokkenheid. Hieronder is de film te bekijken die tijdens deze les vertoond is.

 

Tijdens deze openbare les kondigde Mariëtte Lusse De Gereedschapkist aan. Hierin bundelt het lectoraat inzichten en praktisch bruikbare producten en maakt deze toegankelijk voor de praktijk.

  

Partners: Gemeente Rotterdam, Radboud Universiteit, Onderwijstafel, po-vo-en mbo scholen, CPS onderwijsontwikkeling en adviesSezer voor diversiteit

Instituten: ISO, IvG, IvL

Kenniscentrum: Talentontwikkeling - onderzoekslijn ouderbetrokkenheid Lector:
 Mariëtte Lusse
Programmamedewerkers: Martine van der PluijmSenem TekinMonique Strijk

 

 

Contact info

Wilt u contact opnemen met EMI?

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946